Eettafel Jur vast

€ 1.639,00

Eettafel Jur bij Nlwoont. Deze moderne eettafel is een keramische tafel met stalen tafelpoten. Deze materialen zijn onverwoestbaar en dus maak je met deze eettafel van NLwoont een duurzame keuze. Daarom is het wel zo fijn dat je tafel Jur op veel onderdelen naar jouw woonstijl kunt aanpassen. Naast de lengte- en breedtemaat van de NLwoont-eettafel heb je ook de keuze uit 2 hoogtes en kies je de kleur van het tafelblad en tafelpoten van eettafel Jur. Het dunne tafelblad van gelaagd glas met daarop keramiek is volledig hitte- en krasbestendig. Verrassende bonus: door de combinatie van glas en keramiek werkt eettafel Jur geluidsabsorberend.

Eettafel Jur vast is een vaste tafel, deze tafel is echter ook verkrijgbaar met een uitschuifbaar blad. Zie daarvoor Eettafel Jur uitschuifbaar.

Online zijn beperkte mogelijkheden getoond, maar wil jij deze moderne eettafel Jur naar jouw wensen samenstellen, alle opties bekijken of heb je behoefte aan persoonlijk advies, neem dan contact op met of bezoek een verkooppunt met NLwoont-collectie.

Niet alle velden zijn ingevuld.
Meer informatie?
Bel
Of stel je vraag via het contactformulier
Merk NLwoont
Vanaf prijs 1639
Kleur Multi
Prijs getoond model 2319
Uitvoering getoond model Tech ceramic, 200 x 100
Kleur_Z Multi
Bezorgkosten 35
Materiaal tafelblad Keramiek
Materiaal tafelpoot Metaal
Toon meer Toon minder