Bank Patrick

€ 2.089,00

Bank Patrick, een moderne modulaire bank van NLwoont met diverse luxe opties, waardoor je dit bankstel zo kunt samenstellen dat het helemaal aansluit bij jouw smaak en woonstijl.

 

Op de foto zie je bank Patrick als u-bank met relaxfunctie. Met de losse delen van elemenentbank Patrick creëerje net zo makkelijk een hoekbank als een 2-zitsbank of ander model. Ideaal. Pas het uiterlijk van bank Patrick aan op jouw woonstijl. Kies de kleur van de pootjes die onder je bank komen. En besluit of je bank Patrick wilt kopen als ecoleren bank of laat stofferen met een van de vele soorten en kleuren stof. Op dit strak gestoffeerde bankstel van NLwoont zit je prettig en met een zitvulling van koudschuim ook stevig. Optie: upgrade naar pocketvering. Dit past zich meer aan op jouw zithouding en heeft een extra lange levensduur. Voor extra comfortabel zitten selecteer je bank Patrick met relaxfunctie (zero wall).

 

Wil jij bank Patrick bij NLwoont kopen? Online zijn er beperkte opties getoond, maar wil jij bank Patrick bij NLwoont kopen, alle opties zien of persoonlijk advies krijgen? Neem dan contact op met of bezoek een verkooppunt met NLwoont-collectie.

Niet alle velden zijn ingevuld.
Meer informatie?
Bel
Of stel je vraag via het contactformulier
Merk NLwoont
Vanaf prijs 2089
Kleur Multi
Zithoogte 46
Armhoogte 63
Prijs getoond model 2699
Uitvoering getoond model U bank links + relax
Kleur_Z Multi
Spinner https://online.photo-motion.com/spinner/WKIMTZPxY1GfBFlV
Materiaal bekleding Leer, Microleer, Stof
Materiaal poot Metaal
Zitcomfort Stevig / Hard
Breedte armleuning 24
Woonstijlen NLwoont Modern
Stijlstudios NL Woont Studio 8 - Modern
Soort banken 1 zits, 1.5 zits, 2 zits, 2.5 zits, 3 zits, 3.5 zits, Elementenbank, Fauteuil, Hocker, Hoekbank, Loveseat, U bank
Woonstijl NLW Modern / Scandinavisch
Collectie NLW Premium
Type artikel NLW Collectie Grid
Toon meer Toon minder