Bank Leonie

€ 1.819,00

Bank Leonie, met deze bank van NLwoont haal je een luxe bankstel in huis dat elegant is en bij veel woonstijlen aansluit.

 

Tel daarbij de opties en relaxfuncties op en je weet: met deze bank geniet ik van ultiem comfort. Je kunt bank Leonie kopen als hoekbank, zoals je op de foto ziet. Die is er in 4 modellen. Of kies voor een 2-zitsbank, 3-zitsbank en fauteuil. Bekijk bij Opstelling wat het beste in jouw woonkamer past. Pas bank Leonie aan naar jouw smaak: kies ervoor om Leonie te stofferen of als leren bank te kopen. Dat is niet alles. Je kunt deze bank van NLwoont nog veel verder naar wens samenstellen. Zo bepaal jij bij bank Leonie het uiterlijk van de poten en het type armleuning. Selecteer ook de zithoogte en zitvulling die je prettig vindt: comfortabel schuim, HR-schuim met langere levensduur en extra luxe pocketspringveren. En dan de geweldige bonusopties van deze bank met relaxfuncties. Maak een echte loungebank van Leonie door jezelf extra opties te gunnen zoals een hoofdsteun of verstelbare voetensteun.

 

Online zijn beperkte mogelijkheden getoond, maar wil jij bank Leonie bij NLwoont kopen, alle opties zien of persoonlijk advies krijgen? Neem dan contact op met of bezoek een verkooppunt met NLwoont-collectie.
 

Niet alle velden zijn ingevuld.
Meer informatie?
Bel
Of stel je vraag via het contactformulier
Merk NLwoont
Vanaf prijs 1819
Prijs getoond model 1819
Uitvoering getoond model 2,5 zits met hoekeiland in kodiak Sand
Woonstijl NLW Industrieel
Collectie NLW Basic
Type artikel NLW Collectie Grid
Toon meer Toon minder