Comfort Studio geeft u ruime keuze
in het samenstellen

Er zijn een aantal zaken van belang als u een relaxfauteuil wilt gaan aanschaffen. Let allereerst goed op de maat van de stoel. Zo moeten uw voeten als u zit, plat op de grond kunnen staan, mag de zitting niet te diep zijn en mag de stoel niet te hoog zijn. Komt u moeilijk uit uw stoel, dan kunt u voor een fauteuil met sta-op-hulp kiezen. Deze functie ondersteund u bij het opstaan uit de fauteuil. Net zoals sommige mensen liever voor een zacht matras kiezen en anderen juist voor een hard matras, kunt u die keuze ook bij de meeste relaxfauteuils maken. Zo kunt u onder andere de hardheid van de zitting en rugleuningen zelf bepalen. Bij De Mooiste Woonwinkel in helpen wij u graag met het samenstellen van de perfecte fauteuil.
1

Breedtemaat


Kies de gewenste
breedte
2

Maat S, M of L


Kies de grootte die
bij u past
3

Materiaal


Kies de hardheid
van de zitting en leuning
4

Sta-op-hulp


Kies eventueel voor
een relaxfunctie
5
Materiaal & Kleur
Kies voor stof of leer en bepaal de kleur

Creëer met de Comfort Studio
materialen uw eigen stijl

Stof en (kunst)leer zijn de meest voorkomende materialen bij de relaxfauteuils. Ieder materiaal heeft zo z’n eigen voordelen, vraag hier gerust naar in onze winkel. De meeste fauteuils zijn leverbaar in heel veel kleuren, de keuze is aan u. Twijfelt u? U kunt bijvoorbeeld ook een foto van uw andere meubelen of woonkamer meenemen, zodat u, samen met onze verkoper, een goede keuze kunt maken. Bij De Mooiste Woonwinkel in adviseren wij graag.

STOF

Stoffen meubelen geven

sfeer en een frisse uitstraling

KUNSTLEER

Kunstleer biedt de uitstraling van leer

met de prijsverhouding van stof

LEER

Leer zorgt voor strakke lijnen

en een moderne uitstraling

Wilt u ook relaxt zitten?
Plan direct een afspraak met
De Mooiste Woonwinkel

Naast een uitgebreide collectie relaxfauteuils, kunt u bij ons ook terecht voor banken met een relaxfunctie. Kom proefzitten onder het genot van een kopje koffie en laat u uitgebreid voorlichten voor langdurig zitplezier!